Hjælp til Den Gule Sløjfe, Magnetsløjfen

Rigtig håndtering af Den Gule Sløjfe "Magnetsløjfen"

Det er vigtigt, at man anvender Den Gule Sløjfe korrekt, for at undgå skader ved anvendelse på biler eller lignende genstande med metal- og lakoverflader. Læs derfor nedenstående.

Magnetfolien på Den Gule Sløjfe og metaloverfladen skal være tør og ren. I en enhver anvendelse, såsom til autoreklame, skal metaloverfladen på bilen være voksbehandlet, i henhold til bilproducentens intruktioner.

Der må aldrig trækkes i Den Gule Sløjfe, såfremt at denne er placeret forkert. Dette skader magnetismens hårdhed og styrke. Husk altid at fastgøre hele sløjfen på metaloverfladen. Der må således ikke være lufthuler mellem Den Gule Sløjfes magnetfolie og metaloverfladen.

Daglig behandling
Ved udendørs anvendelse af Den Gule Sløjfe kan der opstå fedt og snavs mellem Den Gule Sløjfes magnetfolie og metaloverfladen. Fjern og rengør hyppigt Den Gule Sløjfes magnetside med et tørt stykke stof, så eventuelle metalrester fjernes. Herved undgås ridser på metaloverfladen. Endvidere anbefales det at benytte en mild autosæbe på metaloverfladen og efterfølgende lade denne tørre. Dette er især vigtigt for autoreklamer - for at undgå ridser i den lakerede metaloverflade på bilen. Det anbefales ikke at anvende Den Gule Sløjfe med magnetfolie på ny- eller omlakerede biler.

For at beskytte lakerede og behandlede metaloverflader på biler, anbefales det dagligt at fjerne Den Gule Sløjfe. Ved temperaturer over 40° anbefales det generelt at fjerne sløjfen helt, da høje temperaturer i kombination med magnetenfolien kan skade bilens lak.

Oh Reklame Produktion ApS kan ikke holdes ansvarlig for skade på bilens lak.

Denne variant af Den Gule Sløjfe - er magnetisk. Mobiltelefoner, pacemakers, laptops etc. samt magnetiske bånd på kreditkortholdere og andre dele, der kan beskadiges af magnetisme, skal holdes væk fra magneterne. OH Reklame Produktion ApS fralægger sig ethvert ansvar ved brug af magneterne. Er der yderligere tvivl, så bør man undlade at bruge dem.

NYHED: Den Gule Sløjfe, klistermærke  - et godt alternativ. 
Køb de nye klistermærker her >

Som alternativ til den gamle variant af Den Gule Sløjfe, "magnetsløjfen", så har vi fremstillet en tilsvarende sløjfe som klistermærker. De nye klistermærker kan bestilles i tre forskellige størrelse. Prisen er den samme for alle tre størrelser. Designet et de nye klistermærker af Den Gule Sløjfe er præcis den samme. Materialet og farvernes holdbarhed er bare blevet meget bedre. Køb dem her >